• امروز : یکشنبه - ۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 22 June - 2025
2

راهکارهای نوین تقویت مدیریت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور

  • کد خبر : 3616
  • ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
راهکارهای نوین تقویت مدیریت صنعت گردشگری در اقتصاد کشور
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: صنعت گردشگری نه تنها به عنوان یک فعالیت اقتصادی، بلکه به عنوان ابزاری برای تبادلات فرهنگی و اجتماعی شناخته می‌شود. آینده نگری و راهکارهای نوین بهبود مدیریت صنعت گردشگری در اقتصاد، نقش بسیار مهمی در توسعه پایداراقتصاد کشوردارد.

به گزارش گذراقتصاد، سید محسن طباطبایی مزدآبادی در حاشیه بازدید رئیس جمهور  از نمایشگاه کتاب ، از انتشار کتابی متفاوت  با ماهیت ” آینده نگری مدیریت  گردشگری کشور” خبر داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اشاره به انتشار کتابی پیرامون گردشگری تصریح کرد: این کتاب که به زودی منتشر خواهد شد، نگاهی عمیق به ساختار گردشگری ایران داشته و به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این صنعت می‌پردازد.

طباطبایی با تصریح بر ضرورت درک عمیق‌تر از صنعت گردشگری ایران، افزود: “کتاب ‘تحلیل مدیریتی ساختار گردشگری کشور’ با بررسی دقیق ساختارها و مدل‌های مدیریتی موجود، راهکارهای نوینی برای بهبود مدیریت و ارتقای سطح گردشگری در کشور ارائه می‌دهد.” وی مطالعه این اثر را به تمامی فعالان، مدیران و دانشجویان این حوزه توصیه کرد.

طباطبایی مزدآبادی همچنین خاطرنشان ساخت که تحلیل ساختارهای مدیریتی و سازمان گردشگری در ایران، بررسی چالش‌های پیش روی این حوزه، ارائه راهکارهای مدیریتی، مطالعه موردی و بررسی نمونه‌های موفق در حوزه گردشگری از جمله موضوعاتی است که در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

طباطبایی در ادامه به تشریح فصول این کتاب پرداخته و افزود : این کتاب در  حدود ۸ فصل  تنظیم شده است که هر کدام به طور خاص به یک بعد از گردشگری ایران پرداخته که شامل فصل اول چهارچوب مدیریتی و ساختار حاکم بر صنعت گردشگری ایران فصل دوم بخش‌های گردشگری کشور فصل سوم برنامه‌های توسعه گردشگری کشور فصل چهارم استراتژی توسعه توسعه منابع انسانی کشور فصل پنجم بخش گردشگری کشور در ابعاد مدیریتی فصل ششم مدیریت اثرات گردشگری در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی و محیط زیست کشور فصل هفتم جایگاه گردشگری در برنامه‌های کلان توسعه کشور و فصل هشتم آینده نگری گردشگری در ایران مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

وی گفت: با آینده نگری و راهکارهای نوین بهبود مدیریت صنعت گردشگری در کشور، نقش بسیار مهم این صنعت در توسعه پایداراقتصاد کشور قابل مشاهده است.

عضو هیئت علمی وابسته دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: در دنیای امروز صنعت گردشگری نه تنها به عنوان یک فعالیت اقتصادی بلکه به عنوان ابزاری موثر برای تبادل فرهنگی و اجتماعی شناخته می‌شود این حوزه با دارا بودن قابلیت‌های ویژه در ایجاد اشتغال، تقویت درآمد ملی و حفظ میراث‌های فرهنگی به ویژه در کشورهایی با تاریخ و فرهنگ غنی مانند ایران؛ نقش بسیار مهمی در توسعه پایدار ایفا می‌کند.

کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.