به گزارش خبرنگار گذر اقتصاد، مسعودمعظمی مدیربرگزاری نمایشگاه، در نشست هفدمین نمایشگاه بین المللی در و پنجره و صنایع وابسته، گفت: در بحث تولید و کاهش هزینهها در و پنجره به نوعی کاهش هزینهها در بحث تمام شده کالاهایی باید توجه بیشتری شود.
معظمی گفت: تولیدات در و پنجره به تناسب کشورهای همجوارمون همچون کشور ترکیه که به نوعی واردات قبلاً از کشور ترکیه حجم قابل توجهی داشتیم، امروز رقابت قابل قبولی در تولید داریم. اما در حال حاضر با توجه به بحث هزینهها که یه بخش آن برمیگردد کارهای زیادی انجام شده است.
وی با اشاره به مواد اولیه که از طریق صنایع پتروشیمی ما به نوعی تامین میشود، گفت: صنایع فولادی بخشی از نیاز تولیدات ما را در این صنعت تامین می کنند .
معظمی ادامه داد: در خصوص سایر موارد می توانیم به هزینههای کم نیروهای انسانی در کشور اشاره کرد و بابت تولید کمک بزرگی است. با تبیین نقشه توسعه و سرمایه گذاری مجموعاً هزینه تولید در و پنجره در کشور ما به هر حال کاهش پیدا کرده به تناسب کشورهای دیگر و این قابلیت و این فرصت برای ما ایجاد شده که ما بتونیم در حال حاضر صادرات قابل توجهی داشته باشیم.
مدیربرگزاری نمایشگاه ادامه داد: در این خصوص ما دیروز یک نشستی رو با اتحادیه درودگران داشتیم که در رابطه با صادرات دربهای ضد سرقت داشتیم صحبت میکردیم میگفتند که کشورهای از ترکیه و چین که در ایران فعالیت داشتند الان حاضرند سرمایه گذاری که کردن رو به صورت ۱۰۰ قطعی واگذار بکنند چرا که نمیتوانند با تولید کنندههای داخلی رقابت بکنند و قیمت تمام شده در ۱۰۰ داخلی و تولید داخل ما قطعاً ۲۰ تا ۳۰ درصد با قیمت تولیدات چینی به نوعی میتوان گفت که قیمت آن کمتر هست و این قابلیت برای ما ایجاد شده پس ما میتونیم یه صادرات بسیار خوب را هم در این حوزه داشته باشیم. نمایندگان سازمان توسعه تجارت نیز دعوت شدهاند.
به هر حال آن چیزی که ما میدونیم شاید در بخش انجمن اطلاعات دقیق تری داشته باشند دوست نداریم آماری رو بدیم که دچار تناقض بشویم.
وی تاکید کرد: شرکت بین المللی نمایشگاهی تهران به عنوان بنیانگذار نمایشگاه بینالمللی در و پنجره افتخار این داره که ۱۷ سال میزبانی بزرگ تولیدی و صنعتی را از تمامی گروهها و زیر گروههایی که به نوعی صنایع وابسته میشود داشته باشه ما پایان هر دوره در نمایشگاه بنا به حضور شرکتها و نمایندگانی که از شرکتها در نمایشگاه در و پنجره حاضر بودند نظرسنجی را به عمل می آوریم و نسبت به رویکرد و یا بازخورد آن نمایشگاه به یک قطعنامهای میرسیم که این قطعنامه شاید یک روال معمول در رویدادهای در اصل سمپوزیومهای تخصصی کنفرانسها باشد در پایان نمایشگاهی چنین چیزی را ما به ندرت میبینیم، اما این کار رو ما از سال گذشته آغاز کردیم و از طریق دوستان به این جمع بندی رسیدیم چه حائز اهمیت هست و چه چیزهایی مفید هست که به آن ها توجه بیشتر بشود.
مدیربرگزاری نمایشگاه، تاکید کرد:حضور هیئتهای تجاری برای شرکتهای تولیدی و صنعتی حائز اهمیت بوده و پارسال با توجه به حضور بیش از ۱۲ هیئت تجاری از کشورهای منطقه به هر حال ایجاد تفاهمنامههای ویژه و انعقاد قراردادهای صورت گرفت که این میتواند به تراز صادراتی ما کمک بکنه پس اولین قدم ما اهمیت به حضور حداکثری هیاتهای تجاری برای توسعه صادرات بوده تمایز این نمایشگاه پس میتونیم بگوییم تمرکزمان بر موضوع صادرات بوده و توجه به نحوه صادرات و اطلاع رسانی برای حضور هیأتهای تجاری است.
معظمی گفت: با همکاری معاونت علمی و فناوری و دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری از تمامی شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای فعال در این حوزه که ما رو میتونند در حوزه صنعت در و پنجه به سمت صنایع خلاق سوق بدهند، دعوت کردیم و حضوری رو دارند و پاویونی رو براشون پیشبینی کردیم که بتونیم در خدمت باشیم و از همین جا هم از تمامی شرکتها و دانش بنیان که میتوانیم تو بحث تولید مواد اولیه تولید کالاهای تخصصی در و پنجره و تمامی فعالیتهایی که در مسیر تولید میتونه ما را به یک محصول مفید و استاندارد کمک بکند دعوت میکنیم که در این نمایشگاه حضور پیدا کند.
وی تاکید کرد: امسال با حضور بیشتر شرکتهای داخلی و دانش بنیان در این نمایشگاه و دعوت از ۱۵شرکت خارجی، میتوانیم پیش بینی خوبی از برگزاری نمایشگاه داشته باشیم.