به گزارش خبرنگار گذراقتصاد، ابراهیم نبیونی، معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی،امروز (۱۳آبان ۱۴۰۳) در نشست خبری اولین جشنواره ملی دال- آنلاین که نخستین رویداد استارت آپی و کسبو کاری صنعت بیمه است، به وضعیت صنعت بیمه در کشور پرداخت و گفت: هر روز پلتفرم و هوش مصنوعی در حوزه کسب وکارها و تجارت مطرح و با ایدههای فناوری نرم و سامانهها به دنبال توسعه صنعت بیمه است.
وی گفت: فناوریهای نرم، حرف اول در این صنعت بیمه را می زند و در پارک علم وفناوری با حمایت از ایدهها، کسب و کارهای جدید را جهت تکمیل و توسعه با سایر و کسب وکارها تشکیل می دهد.
به گفته نبیونی؛ خلق کسب وکارهای نو و صاحب ایده از دل دانشگاههاست و ارتباط دانشگاه و صنعت باید توسعه یابد که امروز با ایجاد پارکهای علمی و فناوری این مهم در حال اجراست. باید از شرکتهای بزرگ بیمهای کسب و کارهای نوین ایجاد شود و صنعت بیمه ظرفیت ایجاد چنین کسب و کارهایی را دارد. علاقه مندی جوانان در تحصیل صنعت بیمه و حضور و مشارکت سرمایه گذاران دو مهم برای توسعه کسب و کارهای نو در صنعت بیمه است. یکی از تاکیدات جشنواره بر اساس توسعه و پیوند هوش مصنوعی با صنعت بیمه است.
معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی تاکید کرد: با توسعه این فرهنگ، علاقهمندی شکل میگیرد و حتی میتواند زمینهساز تحصیل دانشآموزان در رشتههای بیمهای شود. تلاش میشود تا دانشگاهها نیز در این مسیر به صنعت بیمه کمک کنند.
حذف مشکلات بیمه در بخش شتاب دهی و تجاری سازی
در ادامه این نشست علی تقیان، دبیر اجرایی جشنواره ملی دال- آن، نیز از هدف برگزاری این جشنواره گفت: شرکت کارگزاری بیمه دال با هدف گسترش فرهنگ ملی، به دنبال دریافت ایدههای مختلف دانشجویی و دانش آموزی و تجاری سازی آن است.
تقیان ادامه داد: براساس مدلهای برتر برای حذف مشکلات بیمه در بخش شتاب دهی، تجاری سازی، تسهیلگری و ایجاد کسبوکار جدید ایحاد امید و انگیزه و جلب توجه افکار عمومی به ویژه دانشجویان برای صنعت بیمه است.
به گفته تقیان؛ بهبود، نوآوری، جلوگیری از تخلف، تحول دیجیتال، افزایش ضریب بیمه، چالشهای مدیریتی از نکات و ایدههایی است که داتشجویان، دانش آموزان و عموم مردم میتوانند طرحهایی جهت توسعه و بهبود وضعیت و جایگاه بیمه را ارائه دهند.
وی گفت: کمیته علمی محتوایی، تجاری سازی، فنی و سه کمیته دیگر در اجرای این برنامه همکاری دارند. شتاب دهندگان و کارگاههای آموزشی در این جشنواره استقرار دارند. حل مشکلات صنعت بیمه از مزایای اصلی برگزاری این جشنواره است. نخبگان، فعالان بیمه ای، دانشجویان و دانش آموزان و عموم مردم میتوانند طرحهای خود را از فردا ارسال کنند.
صنعت بیمه در کشور بسیار مهجور است
در ادامه این نشست بهروز اسدنژاد معاون ریسک شورای فنی بیمه ایران، نیز با توجه به اهمیت و جایگاه صنعت بیمه درکشور، گفت: صنعت بیمه در کشور بسیار مهجور است و بیمه هادر کشور توسعه نیافته اند. ضریب بیمه در کشور ما دو نیم درصد است این در حالی است که در سایر کشورها ۷درصد ودر کشورهای توسعه یافته ۱۳درصد است.
وی تصریح کرد: مشارکت استارت آپها در صنعت بیمه ضروری است، چراکه میتوانیم با ارائه ایدهها و تشکیل شتاب دهنده ها، ایدهها به طرحهای اجرایی برای توسعه صنعت بیمه است. همواره از طرحها و مسائل مطرح شده از سوی نخبگان برای صنعت بیمه استقبال شده است. امروز بذر بیمه باید از سوی عموم مردم، دانش آموزان و دانشجویان نهادینه شود.
اسدنژاد با اشاره به اینکه طی سال های اخیر رشته بیمه به لیست رشته های انتخابی دانشگاه ها افزوده شده است، گفت: مردمی سازی صنعت بیمه با ایده دانشجویان از مواردی است که جهت توسعه و بهبود وضعیت صنعت بیمه به آن نیاز است.
به گزارش گذراقتصاد، به مناسب هفته بیمه اولین جشنواره ملی دال – آن به عنوان نخستین رویداد کارآفرینی ویژه دانشآموزان و دانشجویان با هدف تسهیلگری و ایجاد بستر مناسب برای استقرار کسبوکارهای جدید بیمهمحور، جلب توجه افکار عمومی به اهمیت صنعت بیمه و ترویج نوآوری و فرهنگ بیمه برگزار میشود.