به گزارش خبرنگار گذر اقتصاد، محمدقاسم ناظر در نشست خبری بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی ایپاس که در محل نمایشگاههای بینالمللی برگزار شد، گفت: هر سالی که نمایشگاه ایجاد میشود ما به دنبال این هستیم که پیشرفت بهتری داشته باشیم. سال گذشته ۱۵۱ شرکت کننده داشتیم. امسال ۲۵۰ شرکت کننده و ۱۸۱ غرفه در نمایشگاه فعال هستند.
وی افزود: این مسئله برای ما درآمدزا نیست و ما فقط به دنبال این هستیم که نیازمندیها و توانمندیها را با یکدیگر در این نمایشگاه آشنا کنیم.
مدیرعامل بنیاد تعاون فراجا ادامه داد: ما در مجموعه اقتصادی فراجا میخواهیم پشتیبانی مناسبی را از شرکتهای دانش بنیان جهت رفع نیاز مالی داشته باشیم و میخواهیم از محصولات آنها استفاده کنیم.
ناظر گفت: در این نمایشگاه، شرکتهای خارجی نیز میتوانند شرکت کرده و محصولات خود را ارائه دهند. در حال حاضر ۱۵ درصد غرفهها را شرکتهای چینی تشکیل دادهاند.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم که در کشورهای آفریقایی این نمایشگاه را برپا کنیم. همچنین قرار است این نمایشگاه به صورت استانی نیز فعال شود.
مدیرعامل بنیاد تعاون فراجا ادامه داد: از جمله تجهیزاتی که در این نمایشگاه قرار است ارائه شود میتوان به دوربینهای البسه، دوربینهای ثبت میانگین سرعت در جادهها، جلیقههای ضدگلوله، دربهای ضدسرقت و … اشاره کرد.
در ادامه رضا اصغریان، دبیر نمایشگاه ایپاس نیز در سخنانی گفت: امسال هم همانند سالهای گذشته نمایشگاه ایپاس برای نمایش تجهیزات ایمنی، امنیتی و پلیسی از ۳۰ مهر تا ۳ آبان در مصلی برگزار میشود.
وی افزود: امسال ۲۵۰ شرکت داخلی و خارجی در قالب ۱۸۱ غرفه در نمایشگاه حضور خواهند داشت. ۸۰ درصد این شرکتها خصوصی بوده و ۲۰ درصد شرکتها نیز دولتی هستند. همچنین حدود ۵۵ درصد از شرکتها دانش بنیان هستند.
حضور خصوصی ها در نمایشگاه ایپاس
سردار محمد قاسم ناظر نیز در بیست و یکمین نمایشگاه بینالملل پلیس، امنیت و ایمنی (ایپاس)به شرکت های شرکت کننده این دوره نمایشگاه اشاره کرد و گفت: حدود ۲۰ درصد شرکتهای حاضر در نمایشگاه دولتی بوده و باقی شرکت ها از بخش خصوصی هستند.
وی به حضور شرکتهای خارجی در این دوره نمایشگاه اشاره کرد و گفت: امسال استقبال خوبی از کشورهای مختلف شده است و حدود ۱۵ شرکت فقط از کشور چین حاضر خواهند بود.
معاون هماهنگ کننده بنیان تعاون فراجا اظهارداشت: مجموع شرکتهای حاضر در نمایشگاه امسال ۲۵۰ شرکت در ۱۸۰ غرفه هستند.
سردار قاسم ناظر به بازدید ۸۰ هزار نفر از نمایشگاه ایپاس سال گذشته اشاره کرد و گفت: نقش رسانه ها در جذب مخاطب و بازدیدکنندگان و آگاهی مردم از دستاوردهای حوزه امنیت می تواند بخش قابل توجهی از آسیب بزهکاری را کاهش دهد.
به گفته او، پابندهای الکترونیک، دوربین البسه، سامانه های هوشمند ترافیکی و بسیاری از تجهیزات کنترل هوشمند پلیس در حوزه آسیبهای اجتماعی و جرم نتیجه دستاوردهای شرکتهای مرتبط با امنیت و نمایشگاه ایپاس است که اکنون در اختیار پلیس قرار گرفته است.
به گزارش گذر اقتصاد، وی برلزوم ارتباط مستقیم مردم با تجهیزات ایمنی و امنیت تاکید کرد و افزود: بخشی از تامین امنیت باید توسط خود مردم و شهروندان صورت گیرد که این مسئله مستلزم استفاده از تجهیزات ایمنی است.
به گفته معاون هماهنگ کننده بنیاد تعاون فراجا، لازم است مردم به این تجهیزات دسترسی داشته و از آن استفاده کنند که این نمایشگاه محل مناسبی برای دسترسی مردم به این اطلاعات است.
معاون هماهنگ کننده بنیاد تعاون فراجا دستاوردهای بومی حوزه امنیت را در کشور در بالاترین سطح دانست و گفت: امسال ۵۵ درصد شرکتهای دانشبنیان حاضر در نمایشگاه ایپاس(پلیس،امنیت، ایمنی) دانشبنیان هستند.
بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی ایپاس ۳۰ مهر به مدت چهار روز و تا سوم آبان ماه ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.